طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای برای 4 نفر

به گزارش بانیما، لوبیا پلو با گوشت تکه ای، جزو غذاهای اصیل ایرانی است و در بین ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. این غذای خوشمزه و پرکالری را می توان با گوشت گوسفند طبخ و به عنوان یک وعده غذایی نهار یا شام استفاده کرد.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای برای 4 نفر

خبرنگاران | سرویس آشپزی - لوبیا پلو جزو غذاهای پرطرفدار است که با انواع گوشت قابل تهیه است. در تهیه این غذا می توان از گوشت مرغ یا گوشت گوسفند و گوساله به صورت چرخ نموده یا تکه ای استفاده کرد. لوبیا پلو با گوشت تکه ای به راحتی طبخ می شود و در تهیه آن از برنج، لوبیا، و گوشت استفاده می شود. البته لوبیا پلو با گوشت تکه ای زمان پخت بیشتری نسبت به لوبیا پلو با گوشت چرخ نموده، و لوبیا پلو با مرغ لازم دارد ولی دارای طعم و مزه بی نظیری است و می تواند به عنوان شام یا نهار استفاده شود.

مواد لازم برای تهییه لوبیا پلو با گوشت تکه ای برای چها رنفر ارائه شده و مدت زمان پخت آن حدود 3 ساعت است.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای

گوشت مغز ران گوسفند 500 گرم
لوبیا سبز 500 گرم
برنج 4 پیمانه
پیاز عظیم 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
محلول زعفران 2-3 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای

  1. برنج را شسته و با چهار قاشق غذاخوری سر صاف نمک (به ازای هر پیمانه یک قاشق) و آب ولرم خیس کنید.
  2. سیب زمینی ها را تمیز بشویید، پوست آنها را بگیرید، به صورت حلقه ای برش بزنید و نیم ساعت در آب نمک قرار دهید. سپس در آبکش بریزید و وقتی آب آن گرفته شد با دستمال نخی خوب خشک کنید.
  3. لوبیا سبز را پس از شستن به صورت قطعات یک سانتی متری خرد کنید و آن را در کمی روغن به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود.
  4. پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا پیاز طلایی شود.
  5. گوشت را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به پیاز اضافه کنید تا با پیاز تفت بخورد و رنگ آن عوض شود.
  6. لوبیا سبز را به گوشت اضافه کنید و در حد چند ثانیه با هم تفت دهید.
  7. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و دو سه دقیقه در حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ رب عوض شود.
  8. دو لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا بپزد. تقریبا دو ساعت وقت ضروری است تا مواد پخته شود، اگر بعد از این مدت گوشت هنوز نپخته بود زمان بیشتری به پخت آن اختصاص دهید و اگر آب آن تمام شده بود کمی آب اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزد.
  9. پس از اینکه گوشت پخت و مایه روغن انداخت، فلفل و دارچین را اضافه کنید.
  10. آب گوشت باید کاملا تمام شود و مایه مانند سس شود.
  11. در یک قابلمه متوسط تا نیمه آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  12. آب برنج خیس خورده را ریخته و برنج را در قابلمه آب جوش بریزید. نمک آب را بچشید اگر نمک آن خوب است دیگر نیازی به اضافه کردن نمک به آب نیست ولی اگر کم نمک است مقداری نمک به آب برنج اضافه کنید.
  13. بعد از حدود 15 تا 20 دقیقه برنج برای آبکش کردن آماده است. مدت زمان جوش خوردن برنج در آب بستگی به نوع برنج دارد، در حین جوش خوردن مرتب آن را تست کنید و کمی زنده تر آن را آبکش کنید، چون مایه لابه لای برنج قرار می گیرد و سس آن ممکن است باعث له شدن برنج به هنگام کشیدن شود.
  14. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پس از اینکه روغن مقداری داغ شد، کمی زردچوبه در روغن بریزید و سیب زمینی ها را کف قابلمه بچینید. بهتر است از قابلمه تفلون استفاده شود تا سیب زمینی نچسبد و طلایی شود.
  15. یک لایه از برنج را در قابلمه بریزید و روی آن یک لایه مایه لوبیا و گوشت بریزید. برنج و مایه را لایه لایه در قابلمه بریزید تا تمام شود.
  16. در سرانجام کمی محلول زعفران روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
  17. بعد از 45 دقیقه لوبیا پلو با گوشت تکه ای آماده است. می توانید آن را در دیس بکشید و با ماست، ، یا ترشی نوش جان کنید.

ما در این مطلب سعی کردیم روش پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای را به صورت کامل به شما ارئه دهیم. شما می توانید به جای گوشت گوسفند از مغز ران گوشت گوساله برای تهیه این غذا بهره ببرید، ولی از آنجا که گوشت گوسفند لطیف تر و چرب تر است، غذا را خوشمزه تر می نماید. این غذا به علت دارا بودن گوشت قرمز و برنج جزو غذاهای پرکالری است، میزان کالری کلی آن 2700 کیلو کالری و مقدار کالری یک قاشق غذاخوری از این غذا حدود پنجاه کیلو کالری می باشد. لوبیا پلو شیرازی نیز از دیگر پلوهای ایرانی است که می توانید طرز تهیه آن را در خبرنگاران بخوانید و بهره ببرید.

namasho.ir: نماشو: همه چیز اینجا هست از سفر و گردشگری تا ورزش و سرگرمی

منبع: setare.com
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 13499

به "طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای برای 4 نفر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای برای 4 نفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید