کرونا شاخص مناسبی برای سنجش تاب آوری شهرها بود

به گزارش بانیما، شهر: رئیس شورای شهر تهران گفت: پاندمی کرونا باعث بازطراحی پروژه های شهری شد به طوری که باید در زمینه اجتماعات شهری، حمل و نقل و سلامت شهر طراحی های تازه شکل بگیرد.

کرونا شاخص مناسبی برای سنجش تاب آوری شهرها بود

به گزارش خبرنگار شهر، محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در آیین اختتامیه پنجمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران که عصر سه شنبه 7 بهمن در برج میلاد تهران برگزار گردید، گفت: همان طور که گفته شد این جایزه جهانی از سال 93 به ابتکار روابط عمومی شهرداری تهران پاگرفته است و سالانه تا سال 95 برگزار گردیده و بعد از آن دو سال اتفاق نیافتاد تا سال جاری که سال 98 است.

او ادامه داد: سال جاری خوشبختانه تعداد 58 کشور در این جایزه پروژه ها و تجارب خود را ارسال کردند که تعداد آن به 500 عدد رسیده که در گذشته تا حدود 300 بود.

هاشمی بیان نمود: این برنامه هم بعد جهانی تری گرفته هم تجارب بیشتری به دست آورده است. سال جاری موضوع مهم پاندمی کرونا مطرح شده که به شکلی همان شهر سالم است.

رئیس شورای شهر تهران گفت: گفته می گردد یک اتفاق محلی باعث انتشارکرونا شده و 400 روز است که جهان درگیر آن بودهبه طوری که پس از جنگ جهانی دوم رخدادی با این اهمیت و فراگیری نداشته ایم.

هاشمی گفت: در کنار ابعاد منفی که این ویروس برای ما به جا گذاشت ابعاد مثبتی را هم می توان در نظر گرفت که بیشتر از همه باید به همدلی و همراهی و توجه انسان ها به یکدیگر اشاره نمود و توجه انسان ها به محیط زیست و طبیعت. کرونا باعث شد به مشکلاتی که برای محیط زیست ایجاد نموده بودیم فکر کنیم ودرس بگیریم.

هاشمی گفت: کرونا انسان های سراسیمه را مجبور کرد بیشتر خود را بازنگری نمایند. کرونا یک چهره جدید به جهان داد و به نظر می رسد اثر خود را در مدیریت شهری هم گذاشته و ضروری است مطالعات جدید در پروژه های مرتبط با کرونا را شروع کنیم.

او ادامه داد: یک بستر جدیدی برای طراحی پروژه های شهری فراهم شده است. در ارتباط با مساله ازدحام در شهر، بازآفرینی در حمل و نقل عمومی و اجتماعات که در شهر شکل می گیرد این بستر وجود دارد. اجتماعات کوچک تر شد و باعث شد خانواده ها دور هم جمع شوند.

هاشمی گفت: یک امر مهم در انتشار این ویروس، حمل و نقل عمومی بود که باید بازنگری گردد. فروشگاه های عظیم، حراج ها، رویدادهای فرهنگی عظیم همه باید باعث گردد بار دیگر پروژه های شهری را در موضوع پاندمی مورد آنالیز مجدد قرار دهیم.

او گفت: دائم در کشورهایمان به فکر سیل و زلرله بودیم و هیچ وقت به پاندمی فکر ننموده بودیم. باید تاب آوری شهر را در این زمینه هم آنالیز کنیم. خوشبختانه کشورهای جهان در این امر فعال شدند و نتایج مثبتی هم دیده می گردد.

او گفت: شهر سالم شهری است برای زندگی، شهری که روح و جسم شهروندان باید بر اساس آسایش و آرامش طراحی گردد. در زمینه پروژه های این چنینی در سطح شهر با همراهی دولت های محلی و مرکزی باید شکل بگیرد که دید مشترک از این فعالیت ها داشته باشیم و به نتیجه برسیم. امیدوارم جایزه خشت طلایی بتواند این امر مهم را در سال های دیگر هم برنامه ریزی کند.

خبرنگار: سمیرا امیر چخماقی

namasho.ir: نماشو: همه چیز اینجا هست از سفر و گردشگری تا ورزش و سرگرمی

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 14189

به "کرونا شاخص مناسبی برای سنجش تاب آوری شهرها بود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا شاخص مناسبی برای سنجش تاب آوری شهرها بود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید