طرز تهیه ته چین شیرازی به روش اصلی با نکات کلیدی

به گزارش بانیما، ته چین شیرازی شامل یک لایه ته دیگ زعفرانی با مرغ، زرشک و دارچین است و روی آن برنج ساده به همراه بادمجان های حلقه ای سرخ شده چیده شده و بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه ته چین شیرازی به روش اصلی با نکات کلیدی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - ته چین مرغ بادمجان شیرازی، یکی از غذاهای اصیل شیرازی است که با برنج معطر کامفیروز محلی، بادمجان سرخ شده و تکه های مرغ تهیه می گردد. اگر از پخت غذاهای تکراری خسته شده اید، ته چین شیرازی یکی از خوشمزه ترین ته چین های اصیل ایرانی است که حتما باید آن را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه ته چین شیرازی خوشمزه را بخوانید.

طرز تهیه ته چین شیرازی با مرغ و بادمجان

این غذا از دو بخش تشکیل می گردد؛ یک بخش ضخیم شامل ته دیگ ته چین زعفرانی با تکه های مرغ یا گوشت و یک بخش هم برنج ساده، به همراه بادمجان سرخ شده که روی آن قرار می گیرد.

مواد لازم برای 4 تا 5 نفر
برنج 5 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد (3 عدد زرده و 1 عدد تخم مرغ کامل)
مرغ 2 عدد سینه کامل
بادمجان حلقه شده 4 عدد عظیم
زعفرون دم نموده غلیظبه میزان لازم
ماست پرچرب4 قاشق غذاخوری
زرشک5-6 قاشق غذاخوری
شکر2-3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

مراحل تهیه ته چین بادمجان شیرازی با مرغ

  1. مرغ را با مقداری زردچوبه، ادویه، پیاز و نمک آب پز کنید؛ به اندازه 1 لیوان از آب مرغ را نگه داشته و مرغ ها را تکه تکه کنید.
  2. از طرفی بادمجان ها را حلقه حلقه نموده و سرخ کنید.
  3. برنج را که از قبل خیس نموده اید، به صورت آبکش درست نموده و از حالت عادی زنده تر بردارید.
  4. داخل یک ظرف، تخم مرغ، ماست، روغن و برنج (یک سوم برنج آبکش شده)، زعفران و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
  5. سپس داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و مواد ته چین را در کف آن، خوب فشرده کنید.
  6. در مرحله بعدی، مرغ های تکه تکه شده را روی مواد ریخته، مقداری پودر دارچین و مقداری زرشک که قبلا با شکر تفت داده اید را روی تکه های مرغ بریزید.
  7. حالا برنج ساده را روی مواد ریخته و با کفگیر فشرده کنید.
  8. سپس بادمجان های سرخ شده را روی برنج ساده بچینید و مقداری پودر دارچین نیز روی آن اضافه کنید.
  9. مجددا یک لایه نازک از برنج سفید روی مواد ریخته و آن را کمی فشرده کنید.
  10. در آخر یک لیوان از آب مرغی که نگه داشته بودید را روی مواد بریزید و حدود 1 ساعت تا یک ساعت و نیم، ته چین خوشمزه شیرازی را با شعله ملایم دم کنید.

نوش جان . . .

فیلم طرز تهیه ته چین شیرازی پلو خوشمزه

https://setare.com/files/1400/02/01/mary.food-.cook-120886663-824894765005322-2116973564664864399-n.mp4

نکات مهم در تهیه ته چین مرغ بادمجان شیرازی

  • شما می توانید ته چین شیرازی را در داخل فر نیز طبخ کنید؛ در این صورت باید روی ظرف را فویل گذاشته و چندین سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا خوب دم بکشد.
  • ته چین شیرازی با گوشت چرخ نموده و یا تکه های گوشت ریش شده هم قابل تهیه است؛ برای این کار کافیست به جای مرغ، از گوشت تکه ای پخته شده و یا گوشت چرخ نموده تفت داده شده در پیاز داغ و ادویه بهره ببرید.

سخن آخر

در این مطلب روش پخت ته چین لذیذ شیرازی که به شیرازی پلو نیز معروف است را آموزش دیدید؛ این یکی از اصیل ترین روش های طبخ این غذاست که خانم های شیرازی آن را در مجلس ها و مهمانی های خود تهیه می نمایند. شما نیز حتما این غذا را امتحان نموده و سوالات و نظرات خود را در پایین همین مطلب با ما در میان بگذارید. به غذاهای شیرازی علاقه دارید؟ پس قنبر پلو شیرازی و مرصع پلو شیرازی را هم از دست ندهید!

namasho.ir: نماشو: همه چیز اینجا هست از سفر و گردشگری تا ورزش و سرگرمی

منبع: setare.com
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: banima.ir شناسه مطلب: 16228

به "طرز تهیه ته چین شیرازی به روش اصلی با نکات کلیدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین شیرازی به روش اصلی با نکات کلیدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید